christian mingle scammers dating in frankfurt francisco dating seitan fuer gamer wallpaper single wohnungen hameln pennisetum sie sucht ihn vredendal south

Netherlands

Krachtenbundeling voor gestrande Nederlandse reizigers

Nieuwsbericht | 23-03-2020 | 14:00
Nederlandse reizigers in het buitenland die door de Coronacrisis niet in staat zijn om zelf hun terugkeer te regelen, worden daarbij gesteund door het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Verbond van Verzekeraars, de reisbrancheorganisatie ANVR en diverse andere partners uit de reiswereld. De organisaties hebben daarvoor besloten tot de versterkte aanpak bijzondere bijstand buitenland.
Kern daarvan is een regeling voor in het buitenland gestrande Nederlandse reizigers, die geen beroep kunnen doen op een reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij. ‘Om deze specifieke groep mensen, die door de enorme impact van het Coronavirus echt geen kant op kan, toch veilig naar huis te brengen, is een maximale inspanning noodzakelijk’, aldus minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken. Hij benadrukt dat het om een ‘complexe en unieke’ operatie gaat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.